Nukuin viime yön todella huonosti.. Kuopus on kipeä, korvatulehdus ja kamala nuha ja yskä kaupan päälle. Kuopus nukkuu omassa huoneessaan meidän makuuhuoneen vieressä ja jokaisen yskänpuuskan jälkeen kuuntelin, että nytkö se oksentaa tai tukehtuu... Reppana.. ei oksentanut eikä tukehtunut, mutta uneton yö oli koko perheellä.

Kävimme eilen päivystyksessä ja poika sai antibioottikuurin korvatulehdukseen. Siellä oli tosi tyly sairaanhoitaja (mies) ja koko käynnistä jäi sen takia paha mieli. Onneksi osaan itse vaatia hoitoa. Lääkäri oli kyllä mukava, mies (nuori) hänkin. Ajat olivat kyllä myöhässä, kannoin reilun tunnin poikaa sylissäni ja hän itki surkeana. Ihmiset katsoivat meitä osaa ottavasti. Olisivat ottaneet meidät välistä, kyllä aikuiset jaksaisivat odottaa. Mies oli soittanut kuusi kertaa, hätäili; luuli että ollaan ajettu kolari kun ei vastata puhelimeen. Mutta kännykkä ei saanut olla siellä päivystyksessä auki..

Ja aamulla heräsin sitten töihin. Mies jäi lapsen kanssa kotiin. Syövät varmaankin tällä hetkellä aamupalaa; puuroa ja soppaa. Lapset ovat onneksi hyviä syömään, kipeänäkin maistuu ainakin puuro. Esikoinen jäi eilen mummolaan. Minun serkku-tyttöni, 5-vuotias, tuli mummonsa (myös minun mummoni, lapsieni isomummu) kanssa Etelä-Suomesta tänne maalle muutamaksi viikoksi.

Tulee "syntinen" olo, kun kirjoitan tätä blogia töissä..- töitähän minun pitäisi olla tekemässä ! No, jatkan niitä nyt..