Kun kauhealla kiireellä saat aamutouhut tehtyä, itsesi ja lapset (joista toinen ehtii jo aamullakin joka paikkaan ja toinen on hitaanlainen haaveilija) valmiiksi ja kerrankin huomaat olevasi aikataulussa, että ehdit töihin oikeaan aikaan. Sitten menet ulos, pienimmäinen karkaa märälle nurmikolle ja isoveli perässä. Itse juokset myös ja huomaat saman minkä huomasit jo eilen töistä kotiin tullessasi, että jalassasi ovat työsandaalit ja ulkokengät jäivät töihin. Saat siis lasten perässä juostessasi sukkasi märäksi. Sitten autoon ja käynnistät auton ja sitten sen huomaat, ja tiedät miksi et tänäkään aamuna ole ajoissa töissä. - AUTON IKKUNAT OVAT JÄÄSSÄ !! Ja ei mitään ikkunaraappoja missään, sillä vastahan oli kesä ja nyt syksy eikä vielä saisi olla tuonkaltaisia aamunhidastuttajia autonikkunassa.

Siinä sitten istutaan autossa, kaikessa rauhassa, ja odotellaan että puhaltimet sulattavat ikkunat ja voidaan aloittaa matka hoitoon ja töihin. Päivä alkakoon.

IMG_0489.JPG
syksyllä kuuluu olla vain kauniita aurinkoisia päiviä..
EIKÄ AAMUISIN SAA OLLA VIELÄ AUTONIKKUNAT JÄÄSSÄ.

_________________________________________________________________________________________________________________

Aamun "syksyn-eka-pakkas-traumasta" on selvitty. Samoin on selvitty kunnialla taas yhdestä työviikosta. Olen ollut nyt viisi kuukautta töissä äitiysloman jälkeen. Aika on mennyt nopeasti. Olen kyllä melkeinpä nauttinut töissä olosta kotona olon jälkeen, vaikkei se työnteko aina ruusuiselta tunnukaan. Huonoa omaatuntoa poden siitä, että lapset näkevät enemmän hoitotätiään kuin vanhempiaan ja suurimman osan kotona oloajasta pojat nukkuvat. Välillä sitä tuntee tässä asiassa itsensä jopa "huonoksi äidiksi" varsinkin pienemmän kohdalla, joka täytti vasta vuoden kun lähdin töihin. Ratkaisunsa kullakin perheellä omansa. piste.

Tänään tein taas kirpputorilta löytöjä. Ostin isommalle ensi kevääksi kaksiosaisen ulkoilupuvun, collegepaidan sekä neulepaidan ja kuopukselle suloiset muotifarkut. Tällä kertaa löysin jotain pitkästä aikaa itsellenikin; kahdet housut.

Huomenna lähdetään miehen kanssa Tuurin kyläkauppaan "retkelle".