Meidän perheessä on nyt näköjään menossa infektiokierre. Ensin oli kuopuksella korvatulehdus, sitten esikoisella sylkirauhasentulehdus. Lauantaina menin itse lääkäriin, koska flunssani ei mennyt ohi, vaan paheni. Syykin löytyi: poskiontelontulehdus. Minulla ei ole ollut koskaan aikaisemmin ollut poskiontelontulehdusta, tai ainakaan niin pahaa, että olisin sen takia mennyt lääkäriin ja se olisi siellä todettu. No, kun nytkin edelleen heilautan päätä, "pöpömädät" tuntuvat heilahtavan poskissa ja kun kävelee, niin sattuu hampaisiin. Siinäpä ne, minun oireeni.

Eilen esikoisen sylkirauhanen turposi ja tuli taas kipeäksi. Voi ei ! Mies jäi kotiin lasten kanssa ja käytti poikaa lääkärissä, josta sai taas uuden kuurin toista lääkettä. Lääkäri oli sanonut, että pojan sylkirauhanen on täynnä sylkeä, että vika voisi olla ahtaissa sylkitiehyissä. Toivottavasti nyt kuuri auttaa ja tuosta vaivasta ei vähään aikaan tarvitsisi kärsiä.

Minulla oli tänään töistä koulutuspäivä ja siellä olo oman kipeyden takia ei ollut kivaa. Päätä särki aivan kamalasti ja olo oli huono. Huomenna on taas aivan normaali työpäivä, en voi olla pois, koska olin jo loppuviikon pois ja siirsin ne asiat tämän viikon alkuun.

Soitin poikien hoitotädille, että pojat tulevat hoitoon vasta torstaina, ovat molemmat iskän kanssa kotona vielä kaksi päivää. Kiva juttu pojille, eikä mieskään kyllä yhtään vastaan laittanut.

Harmittaa tällainen sairastelu...

Ai niin, viikonlopun leffavinkki: Vuokrattiin draamakomedia "Jotain annettavaa", joka oli HYVÄ! Pääosissa Jack Nicholson ja Diane Keaton, jotka muuten 7 päivää-lehden mukaan taitavat seurustella nykyisin myös oikeassa elämässä. Tai ainakin taisivat seurustella..? Leffa oli hauska ja ihana - karismaattinen Jack Nicholson sopii hyvin komediaankin.