Nyt tuntuu siltä, että meillä ollaan kaikki kipeinä. Esikoinen on vielä toipilas ja antibioottikuurilla sylkirauhastulehduksestaan, kuopuksen korvat olivat maanantaina korvakontrollissa ok, mutta poika on taas nuhainen ja yskäinen. Miehelle puskee päälle flunssan lisäksi huuliherpes, koko naamaa kuulema vihloo. Ja ei tietysti "kolmea ilman neljättä", sillä itsellä on aivan kamala flunssa!! Kuulostan ja näytän meistä varmaan kaikista kamalimmalle.

Töissä ei ole mitenkään herkkua olla kipeänä, mutta koen silti itseni työkykyiseksi. Enkä mielelläni olisi töistä pois ilman kunnon syytä. Mikä KUNNON syy se on, jos nokka vuotaa, aivastuttaa ja on aivan pientä lämpöä, mutta ei kuumetta kuitenkaan..

..lisää myöh...

No niin, olo ei ole helpottanut yhtään vaan päinvastoin. Ei tällaisessa flunssassa voi olla tällaisessa paikassa töissä, tartutan kaikki ihmiset, isot ja varsinkin pienet. Olen loppuviikon pois, vien lapset hoitoon ainakin huomenna ja kaivaudun peitton alle ja juon flunssajuomaa. Minulla on vielä kaksi asiakasta ja sitten on tämä viikko pulkassa. Niin, en siis itsekään tunne oloani enää työkykyiseksi. Typerä-typerä flunssa. Sitä on nyt liikkeellä.

Eilen muuten selvisi sekin seikka, miksi ampiaiset ovat niin tunkeilevia. Kuningatar on lähtenyt pesästä ja "työ-ampiaiset" -vai mitä kuhnureita ne olivatkaan- ovat ihmeissään.. "Queen has left the building" -> pakko oli tuo tähän kirjoittaa, koska se on minusta niin hauskan osuva :) Ihmiselämässä saattaa joskus käydä samoin, että jos komentoa pitänyt häipyy, on muu porukka ihmeissään, että mitäs nyt. Päätelmä: jokaisen pitää osata tulla toimeen myös omillaan.